onsdag 21 augusti 2013

Nu är det dax

Hej på er

Jessica Blixt Wendin heter jag och är ny här på bloggen. Jag har fått äran att vara med och inspirera här på bloggen, känner mig riktigt lycklig och stolt över det. Jag har hållit på med papperspyssel i 7-8 år, fast inom detta område är jag nybörjare. Jag började med att göra kort och altrade saker, mycket berodde det nog på att det här med att skriva och stava aldrig riktigt varit min grej.

Men ju längre tiden gått så har jag halkat in på att göra LO:n mest för att jag vill dekorera och bevara fotona av min son som nu är 7 år. Nu i maj någon gång bestämde jag mig för att försöka skita i det där med språket, stavningen och om det blev grammatisk rätt. Jag bara kör och struntar i om det är ett G för mycket eller för lite. Det är inte det som är det viktigaste om 10 år när jag bläddrar tillbaka i pärmarna och vill se vad som hänt i mitt liv.
Hoppas att det är okej för er med som ska läsa det jag skriver här inne. Annars rekommenderar jag att ni bara tittar på bilderna.
Jag är 41 år och bor på landet med min familj som består av Christian, Manfreed (nu tänker ni kan människan inte ens stava till sin sons namn då är det illa, men vi har faktiskt valt att stava honom med 2 E) och katten Yoshi. Nu vill jag visa er vad jag gjorde veckorna 26 och 27.

Vecka 26
Denna vecka var väldigt händelserik med min födelsedag och Allsång på skansen


Vecka 27En när bild på en av monster knapparna som jag har designat till InkyWings.
Tyckte den passa bra till dessa 2 bustroll.

Är du nyfiken på hur mina sidor för Vecka 20-25 ser ut, då hittar du dem på min hemsida tussans.blogspot.com


2 kommentarer:

  1. Grattis till uppdraget och kul att se dina PL-sidor.

    SvaraRadera
  2. Jättefina sidor, gillar färgsammansättningen massor!
    Grattis till uppdraget! Det ska verkligen bli kul att se dina sidor framöver :D

    SvaraRadera