fredag 23 augusti 2013

Göra egna kort plus vecka 21

Hej.
För några veckor sedan inspirerades jag av Kamilla, som printat bilder på tomma journalingkort. Så igår prövade jag att göra det samma! Så här gjorde jag:1. Först valde jag bild (hade köpt flera printables i Silhouette store) och skrev ut den på ett vanligt papper.


2. Sedan fäste jag ett av mina tomma 3X4 journalingkort över bilden jag skrivit ut. Höll upp den mot ljuset så jag kunde se placeringen ordentligt.


3. Sedan stoppade jag i pappret i skrivaren igen och skrev ut bilden på nytt! Tänk på hur din skrivare väljer att mata fram pappret, så det blir rätt.Egengjorda kort! Lätt och kul. Man kan skapa kort efter humör och behov. Även när du vill skriva ut text från datorn på ett journalingkort så kan du använda samma tillvägagångssätt.

Jag vill också bjuda er på min vecka 21:

Trevlig helg önskar jag er nu, så ses vi igen nästa fredag!
/Marie

6 kommentarer:

 1. Kanonsnygga kort och jättefin v 21.

  Sommarkramen Anna

  SvaraRadera
 2. Fina kort! Går det att använda Silhuette Printables utan Silhouette?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju ladda ned programmet man använder till Silhouetten utan att ha någon och där kan du ju köpa printables, öppna de i programmet och skriva ut de på skrivaren.

   Radera
 3. Jättefina sidor, och kul att vi kan ge tips till varandra <3
  Fick nu syn på en massa fler fina printables som jag måste ha ;D så tack för inspiration säger jag, buhuuu säger min börs :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är roligt att vi kan ge och ta! Jag har en stående månadsbetalning i Silhouetteshopen på 9 dollar. Sedan förvandlas de 9 dollarna till 25 dollar som jag får handla för! ;) Bara ett tips!

   Radera