onsdag 28 augusti 2013

Hej igen

Äntligen är det jag igen. Det är verkligen jätteroligt med PL. Jag har nästan blivit lite besatt, jag drömmer till och med om det :O)
Idag tänkte jag visa vad jag och min familj gjorde vecka 28. Det var vår första semestervecka och vi for iväg på vår allra första tältsemester. Det blev mycket bilder denna vecka så det fick bli en extraficka (12"x10") för att få plats.

Till dessa uppslag har jag använt mig av washi, gem, InkyWingsknappar, häftapparat, datumstämplar, stickers och kort från olika corekit

Denna veckas veckokort fick min älskade farmor pryda, eftersom det var semesterns första stopp.


Manfreed och hans kompis Charlie gillade inte det vackra vädret lika mycket som vi andra. Man kunde ju inte se spelet på telefonen. Dagens största I-lands problem löstes med att man la ner huvudet på bordet och hade spelet under föra att få skugga.

Sist av allt idag tänkte jag visa ett smart sätt att ha Washitapen på, särskilt om man ska åka på träff eller hem till en vän och pyssla. Jag har rullat upp dem på tomma glasspinnar som jag sen satt ihop med en snodd. Hålen i glasspinnarna gjorde jag med hjälp av en crop-a-dile.


Det får plats 5 st washitape på varje glasspinne, så man får med sig många olika färger och mönster på en liten yta.


Kul att ni tittade förbi, vi syns nästa vecka

Kramis 
Jessica - tussan


2 kommentarer:

  1. Så fina sidor Jessica!! Älskar verkligen washi tipset! Supersmart!!

    SvaraRadera
  2. Gillar massor! Har ju sett dessa sidor live idag, och nu sitter jag här och fnular på hur jag ska kunna fylla min första vecka, när jag typ inte fotat nåt! :D (Veckan slutar väl idag liksom... ;) )

    SvaraRadera