fredag 3 maj 2013

Utlottning

Hej!

Tyvärr har jag inget att visa er idag, då jag ligger utslagen med feber och halsont i min säng. Därför tänkte jag istället ordna en liten utlottning!

Det du kan vinna är det senaste numret av Inzpira, i det har jag skrivit en artikel om just Project Life och hur jag gör! Har du inte inte redan läst tidningen och skulle vilja få hem ett nummer i brevlådan, tycker jag att du ska ta chansen att vara med i utlottningen! Jag har en ny, oläst, fortfarande inplastad tidning som just du kan få! :)

Vad ska du göra då, för att få vara med i utlottningen?
Skriv en kommentar här i det här inlägget om:
1. Vem du är
2. Om du sysslar med Project Life
3. Vad du skulle vilja se mer av här i bloggen

Du har på dig fram till 23:59 torsdagen den 9 maj, så jag kan utse en vinnare till nästa fredag den 10 maj.
Trevlig helg!
/Marie

10 kommentarer:

 1. Jag testar min tur ;)
  1. Jag heter Michaela Stathin men kallas Mela.En arbetande 2barnsmamma med make som jobbar borta i veckorna.
  2. Jag är inne på mitt tredje år men det är först detta år som jag skapar med "Design A" plastfickorna, Jag har gjort det på mitt egna vis innan.(olika per år)
  3. Jag skulle vilja se mer av vart man kan skaffa sig material. så som plastfickor och album osv. Även tips på dekoration och hemlig journaling.

  Tack för att ni startat en blogg om just detta blev överlycklig. Happy scrapping tjejer!

  SvaraRadera
 2. 1. Cecilia heter jag, kallas Cilian på de flesta forum. Sysslat med scrapbooking i 6 år nu och blir mer och mer fast då det finns så mycket att göra.
  2. 2011 gjorde jag månads-LOs och nu när jag ser tillbaka är det verkligen kul att läsa om vad vi gjorde då. Jag har läst om PL på svensk scrapbooking och div bloggar och nu har jag bestämt mig för att starta. Denna vecka är den första då jag medvetet tar fler foton och skriver anteckningar.
  3. Jag skulle vilja få tips på hur jag som nybörjare ska tänka och lägga upp mitt projekt, ska man hålla sig till färgtema, använder ni kit eller spillbitar etc.

  Tack för att ni delar med er av era projekt!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. 1. Jag heter Karin och är gift och har två små barn. Jag älskar att pyssla, men hittar sällan tid att göra det.
  2. Jag har precis upptäckt Project Life. På Stockholm Scrap- and Pearl Event fick jag se vad Karin och Marie höll på med och jag blev jätteinspirerad. Jag hinner inte göra veckovis så jag tänkte börja att göra några blad för varje månad i ett litet album och så får vi se hur det går.
  3. Jag har en hel del scrappapper och annat hemma redan, så jag vill gärna se hur man använder sånt man redan har hemma. Spillbitar, gamla papper, band osv.

  SvaraRadera
 4. 1. Jag heter Maritha ~Dilorf~. Är gift, har 4 barn och en väldigt rörig vardag. Är halvtidssjukskriven och har scrapbookingen mycket som en kreativ terapi. På flera sätt..

  2. Jag är ännu inte framme vid PL. Gjorde ett veckoalbum i stl 6*12" för flera år sedan och har varje år sedan dess tänkt att jag ska göra ett nytt. Det har inte blivit av. Trenden med PL lockar mig lite och jag suger åt mig den inspiration jag kan. Så jag kan börja sen. När jag är mogen för det..

  3. Jag skulle vilja veta mer om hur jag ska börja och vad jag ska tänka på. Jag är lite orolig över att det bara blir ett nytt projekt som inte slutförs.. Hur kan jag använda alla de mängder papper och dekorationer jag redan har hemma?

  Denna bloggen sparar jag. Den verkar vara full av tankar och ideer.
  Krya på dig Marie!

  min blogg -> www.frolid.eu/blogg

  SvaraRadera
 5. 1. Jag heter Camilla men går under Kamilla i scrapvärlden. Jag är gift med en bortaarbetande make, vi har två tonåringar och jag jobbar heltid på förskola, hemma huserar två skogkatt tjejer som får vara bäbisar då våra barn helt plötsligt var vuxna...

  2. Jag har just funnit PL och tycker det är jättekul!! Jag har varit i en scrapsvacka i över ett år, i mitt pysselrum har jag knappt vistas det senaste året, det har bara gett mig ångest och avsky! Nu längtar jag hem till pysselrummet så jag kan sätta mig med mitt PL, eftersom jag bet en stooor tugga och satte mig ned för att börja med vecka ett! Jag har skrivit ut massor med foton och har genom denna blogg kunnat få tips för att organisera upp mitt PL, så det tackar jag för ♥

  3. Keep up the good work! Jag älskar denna bloggen, och jag vill gärna se mer av tex tips på olika freebe, PL-bloggtips (vill ha MASSA inspo), samt olika stilar i PL. :D

  Hejja tjejjer! Ni gör det så himla bra!!

  SvaraRadera
 6. 1. Jag heter Therese men kallas alltid för Jejje. Har fotat sedan jag var 13 år och scrappat sedan 2005 och tycker det är underbart att kunna använda sina foton till något kreativt.
  2. Jag har just börjat med PL och tycker det är superkul. Jag ska försöka göra ett uppslag för varje vecka och jag använder det jag har hemma men har också beställt lite... Har tom köpt en fotoskrivare för att det ska gå snabbare.
  3. Jag vill gärna ha tips om freebies, vad man ska tänka på, bra förvaring mm.
  Jättebra blogg.

  SvaraRadera
 7. Jag har redan köpt tidningen så räkna inte in mig i utlottningen (kunde inte hålla mig, jättebra artikel, Marie!), men jag vill ändå bidra med mina önskemål.
  1. Jag heter Monica och har scrappat sedan -98. Det är min luft, där hämtar jag min energi.
  2. Är inne på mitt andra år med PL, men jag gör dem månadsvis. Förra året gjorde jag en sida per månad, i år gör jag två, i 12x12. Jag gör också en 8 1/2 x11 sida PL om mig själv varje månad. Jätteroligt är det. Men jag är allergisk mot måsten, så därför gör jag inte så mycket, det blir aldrig en börda på det här sättet, tvärtom får jag längta.
  3. Jag skulle vilja veta lite om det här:
  Hur har PL förändrat din scrapbooking? Blir dina vanliga LO:s annorlunda sen du började?
  Har ditt sätt att göra PL förändrats under åren?
  Sen skulle det vara kul om ni visade upp andras PL sidor, så man får se olika sätt, inte för att jag inte tycker att era är jätteinspirerande för det är de! Men alla är ju unika. Särskilt kul är det att se folk i olika livssituationer och med olika sätt att förhålla sig till PL.

  SvaraRadera
 8. 1. Anna heter jag med nick ronjabus. Har scrappat i måånga år och tycker fortfarande att scrapbooking är som balsam för själen...
  2. Jag började med Project Life för några månader sedan och använder mig av plastfickor från Becky samt månadspaket från Studio Calico. Ett perfekt sätt att scrappa när man har ont om tid. Jag använder mig enbart av mina mobilfoto och med appen Day One. Fotona säkerhetskopieras automatiskt till Drop box och jag kan skriva ut/framkalla dem var jag än är.
  3. Jag skulle vilja ser fler uppslag från olika PL-skapare, tips på organisation för just PL, tävlingar och länkar till olika scrappare. Tips på bra fotoappar önskas också.

  SvaraRadera
 9. 1. Jag heter Ullis och har scrappat i ca 5 år. Jag bor i Stockholm, varannan vecka med min 8-åriga son, och ibland med min särbo. Jag växlar periodvis mellan att göra LO's, kort och PL. Ett tag var mer inne på art journaling, och jag har varit med i en hel massa swappar med ATC kort.
  2. Jag började med PL vid detta årsskifte, halkade lite efter redan från början när jag väntade på mitt material från Becky Higgins, och sen ville jag göra klart mitt December daily album innan jag tog tag i PL. Så nu har jag precis slutfört v10 och kämpar på så gott jag kan för att komma ikapp :) Ni hittar min något ouppdaterade blogg på http://ullisdagar.blogspot.com
  3. Jag skulle gärna se videosnuttar av hur ni arbetar fram era PL sidor! Att följa någon annans process kan ge många nya uppslag och tankeställare :)

  SvaraRadera
 10. 1. Jag heter Cathrine och har pysslat med scrapbooking/ kortmakeri i 13 år. Tycker fortfarande att det är den bästa hobbyn som finns.2. Har tänkt att börja med project life, väntar på att becky higgins saker ska trilla in i de svenska shopparna. Jag har under tiden börjat försöka tänka project life då jag fotar, har skaffat några av apparna ni tipsat om bl.a. för att kunna samla noteringar tillsammans med fotot. Vill gärna kunna dokumentera vardagen som jag har tillsammans med min familj och detta känns som ett fantastiskt kul sätt. 3. Jag tycker det är jättekul att ni startat denna blogg och har redan inspirerats massor av den. Jag har skulle gärna vilja veta lite mer om vilka plast fickor ni föredrar för och nackdelar med de olika varianterna, gärna mer om hur man kan organisera sig, hur man kan använda material man redan har samt tips på freebies.

  SvaraRadera