tisdag 14 maj 2013

Inserts

Förra veckan sa jag att jag skulle visa mina olika inserts jag har gjort detta året. Inserts är extra plastfickor som jag lägger till mitt i ett uppslag ibland när det är fler bilder/historier jag vill ha med.


Den första veckan i år lagade jag mat nästan varje dag. Det är väldigt stort för mig, för jag kan bara inte laga mat ;) Jag klippte en plastficka så att jag kunde lägga i små bilder i en rad på de olika maträtterna jag lagade.


Andra gånger kan det vara så att jag vill ha med ett stort foto som inte får plats i de andra fickorna. Då klipper jag ur en ficka från mina vanliga plastfickor (med 4 fickor) och dekorerar den. Oftast lägger jag till en historia/bild på varje sida.


Under veckan med Alla hjärtans dag ville jag ha en hel minibok med foton och ord från dagen.
Jag använde då en hel plastficka med 3 stora fickor och 3 små och vek ihop den i albumet så att bara första sidan syntes.


När man sedan vek ut den fanns det mycket mer att se.


Ibland får jag kort eller teckningar som är kul att spara. Då lägger jag dem i en plastficka och har den tillsammans med veckan. Det blir så härligt med många olika lager. 

Här ovan ser ni ett exempel på hur jag lagt till 2 historier till en insert som har 4 extra fack. Det är fram och baksida. 


Allra senast var det dotterns nedräkning till en efterlängtad konsert som hamnade som insert ;)

Ha en fin vecka!

/ Lisa2 kommentarer:

  1. Åh vad läckert! Nu blev jag faktiskt lite extra sugen på att testa Project life, nu när jag fattar att man faktiskt kan blanda format lite om man känner för det (precis som jag gör i mitt vanliga scrappande!) Tack för tipset!

    SvaraRadera