fredag 24 maj 2013

Blivit med skrivmaskin och vecka 10

För två veckor sedan kikade jag på skrivmaskiner på Tradera! Ville så gärna ha en vintage, men det är samlarvärde på de och det gör att de kostar en del! :) När jag kom in hittade jag en elektrisk skrivmaskin för 100 kr och aktionen skulle gå ut om två och en halv timme. Jag vann skrivmaskinen och i måndags kom den hem till mig! Den fungerar jättebra, även om jag fick träna ett tag för att få texten där jag ville. Jag tänker ha skrivmaskinen till mitt Project Life eftersom jag tycker det blir så dekorativt och även till min vanliga scrapbooking, även om jag kommer vara nog med att använda min egen handstil också! Du kan naturligtvis använda din dator och skrivare och göra det samma, även om det är lite pilligare.

I dag bjuder jag på vecka 10, som blev den första veckan där jag använda min nya skrivmaskin! Jag gillar hur veckan blev och att jag fick plats med den texten jag ville på ett snyggt sätt! Den här veckan har jag också en extra inläggsficka. En 12X12 fick som jag klipp itu och gjort till 6X12. Ett tips är att använda tags och etiketter som kommer med när man köper någonting. Just den här veckan köpte min dotter en efterlängtad turkos Kånken. Jag grabbade åt mig etiketterna som var med och använde i fickan som handlade om väskan.

 Förutom skrivmaskinen så dekorerade jag mina kort med en hel del stämplar.

Ett tips om du har så stora barn som jag har (19 och 22 år)! Är att be om att få bilder de tar på sig själv och t ex lägger upp på Instagram! Det gör att man inte behöver missa tillfällen i deras liv där man själv inte längre deltar! :)

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig helg! Om ni har fastnat för PL och bloggar om det dela gärna med av era länkar i kommentarer här i inlägget, så vi kan få se och inspireras!!
/Marie

2 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina sidor. Super snyggt med skrivmaskinstexten. Måste nog åka hem till mamma och pappa och leta upp min gamla skrivmaskin åxå en elektrisk. Men jag minns det fanns både vanlig stil och så kunde man byta så det blev skrivstil. Vad smart med att spara etiketter som dekoration med. Med vänlig hälsning, Camilla

  SvaraRadera
 2. Hihii, just när jag läser detta inlägg har jag köpt en skrivmaskin från en tjej i min stad, på vår lokala facebook grupp!
  Jag tycker också det blir sjukt snyggt med skrivmaskinstext, men fick inte alls till det på datorn... så jag lade ut en förfrågan igår och fick napp på bara några minuter :)
  Som vanligt bjussar du på fantastisk inspo och dina sidor är så milda och fina i färgerna, precis som jag gillar!
  Mina barn är också rätt stora (dock inte så stora som dina tjejer) 16 och 14, och jag brukar få ta bilder från deras instagram, men sonen är ju inte så mycket för att fota tyvärr, så då får mamman ta tag och tjuvfota honom lite :D det gillas inte alltid...

  Jag bloggar inte så mycket längre, då jag varit i en enorm scrapsvacka, som denna underbara PL-blogg (och Marie) lyckades häva med buller och bång :D jag har hunnit blogga 2 veckor, men har hunnit PL:a ända till v.18.

  SvaraRadera