torsdag 8 maj 2014

Vecka 1 2014

Så nu har jag kommit igång ganska ordentligt i mitt album för detta år. Idag visar jag er min vecka 1 som blev väldigt gul. När jag kollar genom mitt album så är faktiskt väldigt mycket gult. En färg jag kommit att tycka om mer och mer faktiskt.Den här veckan försökte jag utmana mig att använda lite mer dekorationer än jag brukar. Så det fick bli en hel del från Ohdeermekit. (Och först nu ser jag hur min 2014 flair hamnat upp och ner ;) )

2 kommentarer:

 1. Hej på er, allihop!
  Har just hittat hit, efter att alldeles nyligen provat på Project Life. Trodde väl aldrig att det kunde vara så kul att peta ner papper och foton i plastfickor...?! *S* Jag menar, sånt gjorde man väl redan när jag var barn... men, men... att kombinera det med papper, lite pynt och så... ja, då blir det en helt annan dimension!

  Kommer nog att följa er ganska flitigt, känns det som!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cornelia och välkommen! Vad kul att du har fastnat för PL :) Det är så roligt och kreativt och passar alla åldrar! Hoppas du hittar inspiration och tips här på vår sida. Bara att ställa frågor om det är något du undrar över. Kolla gärna in Facebook gruppen Project Life Sweden (om du nu inte redan är med där)

   :)

   Radera