onsdag 14 maj 2014

FavoritverktygEtt av mina favoritverktyg är min tiny attatcher från Tim Holtz. Det är en häftapparat med miniklammrar.  Här ser man skillnaden mellan en klammer i vanlig storlek och en mini.


Här kommer lite inspiration på hur jag använt den jag gillar att använda den både för att fästa saker men också som dekoration. Iom att den är mindre än en vanlig häftapparat räcker den inte lika långt in.
Här har jag fäst en utstansad korkstjärna och en labelFäst en utstansad korkcirkelIbland räcker den inte så långt som jag vill då kan man fuska som jag gjort här. Klamrarna till vänster är bara fastsatta i det översta pappret jag häftade och satte sedan lim på baksidan av pappret.


Att häfta fast paljetter är riktigt snyggt! Man kan även häfta fast wood veeners och om man vill kan man färga klamrarna med en alkoholbaserad penna tex promarkers.

2 kommentarer:

  1. Jag har oxå en och gillar den skarpt. Chomp chomp chomp så sitter sakerna fast. Det tar säkert lika lång tid som rullelimmet men det känns bra. ;-)

    Bra tips om att färga med promarker! Då borde det väl funka med Vopic oxå? Jag försökte med Inka Gold men blev så förvånad att det inte fäste. Det fäster ju på allt annars.

    SvaraRadera
  2. Copic menar jag såklart..

    SvaraRadera