onsdag 7 maj 2014

Hej
Anna heter jag och är ny här på plswe bloggen så roligt att få vara med och inspirera i detta kreativa gäng.

Jag bor med min man och våra fyra barn i en mindre ort utanför Linköping. Kreativitet har alltid varit viktigt för mig och har tagit sig uttryck på många sätt under årens lopp. Har förmånen att få vara kreativ även på mitt arbete då jag jobbar som förskollärare.

Jag har som flera andra scrappat i många år innan jag förra året testade detta med att scrappa med mindre fickor, pl:a. Inspirationen till att pl:a fick jag då jag satt och gick igenom massa bilder i min mobil som jag tagit med en app där man tar ett foto om dagen. Jag lyckades att ta bilder under hela året men det slog mig att alla bilder är i min telefon och inget som mina barn eller min familj kan ta del av på ett enkelt sätt. Genom project life kan jag dokumentera det stora och lilla som händer i och runt om vår familj och jag älskar det!

Mitt motto när det gäller att skapa mina album är "BETTER DONE THAN PERFECT". Vårt liv är inte rosenskimrande och perfekt vi är en stor galen familj med tvättkaos, fotbollsturneringar och alltid slut på mjölk som alla andra. Jag vill att vårt album ska spegla oss som vi är. Jag använder enbart min älskade iPhone till att fotografera, redigera samt att skriva ut trådlöst med. Snabbt och simpelt men funkar för mig.
Hoppas jag kan visa att det inte behöver vara svårt, krångligt eller tidsödande att fånga historien som du vill berätta med dina foton.-

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot att se vad du skapar! kram

    SvaraRadera
  2. Så kul! Det är ditt "fel" att jag började PL:a efter höst-träffen. ;)

    SvaraRadera