söndag 5 januari 2014

Att komma ikapp

Som ni kanske märkt? Har jag varit väldigt frånvarande hela hösten. Jag har knappt pysslat alls med PL utan det har mest blivit virkning och stickning. Men nu när det nya året kommit närmare och till slut infunnit sig har jag känt att det är dags att komma ikapp och slutföra år 2 med PL och det har gått ganska bra. Tack vara cyberpl på Facebook som Helen pratade om, ganska många avsnitt supernatural på netflix samt en ansenlig mängd te har jag nu lyckats ta mig till vecka 46.

Det uppslag jag visar idag har både vecka 45 och 46 på samma uppslag. Ibland är det ju så att livet inte bjuder på tid, lust, ork att dokumentera allt med kameran och två grå veckor i november kanske det inte händer så jättemycket.På återseende! Och gott nytt PL-år!
En liten fråga till er som läser här bara - hur många ska börja med PL för första gången i år? Och hur många ska börja med andra, tredje, fjärde osv. året?

Hälsningar Karin

10 kommentarer:

 1. Jag ska börja mitt tredje år nu. Började väldigt försiktigt med en sida per månad. Förra året blev det mer, två till fyra sidor per månad (gjorde månadsvis då med), nu tänkte jag försöka mig på att göra veckovis, men bara en sida per vecka, trots att vi är många i familjen så tror jag att det räcker, har inget behov av att ha med "allt" och tar inte massor av foton, så det mesta jag dokumenterar är utan foton. Har alltid varit sån med min scrapbooking att historien är viktigare än fotona.

  SvaraRadera
 2. Jag ska börja på mitt fjärde album men första där jag gör det i realtid.

  SvaraRadera
 3. Jag ska börja på mitt första år med PL. Dock tänker jag göra mitt i digital form :-)

  SvaraRadera
 4. Mitt andra år och jag ÄLSKAR det!!
  Dessutom får vi ju så mycket inspiration av er tjejjer ♡ tusen tack!!

  SvaraRadera
 5. Jag ska börja på mitt andra år med PL. 2013 gjorde jag månadsvis i ett litet album, även om det blev många fickor vissa månader. Jag har kommit till juli, men ska fortsätta med 2014 veckovis i ett stort album och även göra klart 2013.

  Jag är dålig på att kommentera, men tack för all inspiration ni alla bjuder på!

  SvaraRadera
 6. Jag blandar LO och PL i mitt album. Under julledigheten 2013 gjorde jag min första PL:sida. 2014 blir mitt riktiga PL år .

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag hittade den här bloggen helt av slump då jag försökte hitta ngn nätaffär som säljer PL i Sverige. Har ni bra nätaffärer där eller var brukar ni beställa PL-varor? Jag har nyligen blivit intresserad och fick mitt första album färdigt och skulle nu behöva beställa ett och annat... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.scrap-perra.se och www.ciliinpapers.se vet jag har en hel del pl. Lycka till med shoppingen!

   Radera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Jag ska börja, men kanske inte på det sätt ni andra gör, jag har en livsresa storlek stor detta år och vill dokumentera allt som kommer att hända, har schappat mkt innan och har massor av grejer jag vill göra åt, så min livsresa kommer att bli på 12x12 cardstock men det kommer se ut som era "plastfickslayouter" vill inte köpa på mej för mkt än av PL material ännu.. Men jag kommer också att göra PL i fotofickor stl A4, året som gått var innehållsrik med baler, och studenter så jag vill "PLa" dessa minnen då jag inte kommer att scrappa alla dessa i 12x12 LO. Så det blir inte veckovis utan händelserna som styr �� nästa år kanske jag hakar på med "riktiga" fickor.. Det ser ju så himla kul ut, har ju sett Maries och dina Karin på olika träffar så jag har varit sugen länge på detta.. Kul att hitta en "anledning" att börja... Kram på er! Kajsa

  SvaraRadera