tisdag 26 maj 2015

Vecka 20

Hejsan allihopa!
Hoppas ni haft en trevlig pingst, Själv har jag jobbat hela helgen. Idag är jag ledig och vi har äntligen lite solsken här i Kiruna :) Varit en trist Maj med mycket snö.

Jag var ju i Norge vecka 20 och firade 17 Maj. Idag kommer bilder från det, Som jag lovat. Min vecka 20 var så innehållsrik, Att det blev 2 hela uppslag plus inserts! Men det gör mig inget, det blir så många upplag det behövs helt enkelt. Vill inte vara hämmad att jag bara får göra en per vecka.


I Vänstra hörnet: Här har jag en rad med bilder som hör ihop. Min sambo blev klippt och rakade bort sitt skägg. Så gjorde en, Före, Under och efter bild. I stället för ett collage. Riktigt kul att se :)


Här är 2 smala inserts med extra bilder. Jag har punchat ut tabs och stämplat på dom. Jag har inte satt något plast på dom. Bara häftat fast direkt i fickan.
Har en transparent ficka, med 2 cirklar jag häftat fast på utsidan. Ville att man skulle se igenom till det fina snäckorna..


Så här ser baksidan av tabsen ut. Blir tillsammans Love this. Det är kul att dela upp sin text, Så att det sen hör ihop. :)


Det var allt från uppslag ett. Nu vänder vi blad och börjar på uppslag två :)


Här är våra foton från strandpromenaden, på Lördag kväll och vårat 17 Maj firande. Jag har lagt in små snäckor vi plockat och bara häftat fast fickan. Här är det en insert med 2 förstoringar, en på varje sida. Sen ett programblad över vårat 17 Mai firande. Det har jag satt in utan plastficka.


Flaggorna och Paljetterna har jag laminerat in så det ska bli en extra rolig transparent detalj :)
Det var en hel del foton och ibland blir det ju så :) Som ni ser så använder jag mycket instagram bilder. Sociala medier kan vara roligt att få med i sitt album. Det bidrar till lite vit yta och gör att albumet ser mindre rörigt ut också.

Utmaningen denna månad är just sociala medier, Så jag hoppas ni hakar på och visar era bidrag. Ni kan ju vinna ett fint pris. :)

Ha det bra så länge! // Göril4 kommentarer:

 1. Jättesnygga sidor!
  De är helt underbara!
  Jag önskar någon gång få sitta och bara bläddra och inspireras av ditt album!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack underbara Ciza för dina fina ord! Jag blir så glad 😊 Jag funderar om jag ska våga dela ett video klipp av mitt album i Facebook gruppen. När jag gjort klart halvåret och ska börja på nytt album.

   Radera
  2. Åh ja, snälla, gör en video!

   Radera
 2. Jag blir väldigt inspirad att också börja med 9x12 när jag ser dina sidor, det vore så mycket behändigare än 12x12. Eller kanske lite större så att det passar design g-fickorna. Men så gillar jag ju simple stories ficka med en 6x8 ficka så att man kan göra en minilayout... Ja man får fundera lite innan man bestämmer sig! Men just nu håller jag ju på med 12x12 så det blir ju då aktuellt först till nästa år.

  SvaraRadera