tisdag 12 maj 2015

Att komma i kapp..

God kväll allihopa!

Ibland händer det ju att man kommer efter i sitt project life album. Å det är ju helt okej, livet går fasligt fort och ibland hinner man knappt med ;)

Jag sorterar mina foton på datorn i vecko-mappar, efter som jag kör veckovis. På så vis vet jag vart mina foton är när det är dags för pl. Där hamnar alla mina "bra foton jag tagit" När jag sedan ska pyssla mitt uppslag, väljer jag av det som finns i mappen. När jag laddar in foton sorterar jag direkt in dom på sin vecka. Oftast vet jag när ett visst foto togs och behöver inte dubbel kolla datum. Ju oftare jag laddar in, Desto enklare blir det ju senare.

Jag kan ta en kväll, Där jag bara skriver ut foton och lägger in i albumet. Efter det är det ju bara, Det roliga kvar. Välja kort och dekorationer, Det gör jag när jag får tid över. Jag försöker alltid göra det nyaste först och sedan jobba mig bakåt, hela tiden. Då det ligger färskast i minnet och jag kan skriva journaling efter det. Jag har legat efter 8 veckor, eftersom min fotoskrivare gick sönder. Nu har jag köpt en ny och jobbar mig raskt ikapp. Är inte helt i fas ännu, vecka 10-15 har bitar kvar att fixa, även om fotona är utskrivna och insatta.

Här nedan ser ni det veckor jag är klar med:

v.16

v.17
v.18Jag använder ofta screenshots från sociala medier, Som instagram till ex :)


En sn@p foto flip


Här har jag inkluderat en insert i form av förstoring på ena sidan, ett collage på andra sidan. Även laminerat in ett tidningsurklipp och klistrat in en teckning av min dotter på andra sidan urklippet!En extra rolig detalj i albumet, i form av en "tassel" jag sparade från vinet jag köpt.


Ännu ett sn@p foto flips.. Blev mycket foton denna vecka :)

Det var allt för mig denna kväll. Hoppas ni känner er inspirerade och använd gärna sociala medier i ert album! Hälsningar // Göril3 kommentarer:

 1. Super snyggt! Vad är det för läckert format du har? Och vart köper du det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Läs min kommentar här nedanför. 😊

   Radera
 2. Hej! Tack så mycket snälla du! :) Jag kör i 9×12 format. Jag har köpt det från USA. Då det inte kommit till sverige ännu. Finns att köpa på studio calicos hemsida. Förra året gjorde jag mitt egna 9×12 album. Jag kan göra ett blogg inlägg om hur, vid ett senare tillfälle 😊 Kortfattat så kapade jag av ett american craft album, med tapetkniv och sydde i Design A fickor inban jag sen klippte av ena änden. 😊

  SvaraRadera