fredag 9 januari 2015

Mina tankar inför 2015

Hej igen!

Det var länge sedan som jag bloggade här sist och det känns så roligt med en nystart!! Mig kommer ni att se här varannan fredag.

I år blir det mitt fjärde år som jag PL:ar varje vecka! Det hade jag aldrig trott den där hösten år 2011 när jag funderade på om detta var något för mig och om jag trodde att jag skulle kunna genomföra det...men så blev jag snabbt fast och nu för tiden ägnar jag mig nästan bara åt Pocket Scrapbooking. Det är ju ett så otroligt kul sätt att bevara minnen.

Här kommer två av mina favoritsidor från år 2014...

Denna sida gillar jag för att den är ljus och fin med mycket vitt och en färgskala, det är text som är skriven både för hand och med datorn, olika storlekar på fotona samt lite lagom dekorerad.

Att denna sida skulle bli en favorit kom som en överraskning för jag har nämligen använd PL-kort som jag inte tyckte om och i färger som jag inte gillar. Men trots det så blev jag jättenöjd med sidan och jag gillar dessa PL-kort när de blev uppblandade med mycket vitt. 


Jag brukar alltid avsluta året med att fundera på hur jag vill fortsätta skapa följande år och i år har jag kommit fram till att jag vill göra mina PL-sidor ljusa med mycket vitt och även 2015 göra en vecka per uppslag i storlek 12x12. Jag kommer också att fortsätta blanda text som är handskriven och på dator och likaså blanda raka och rundade hörn på korten. Jag kommer att hålla mina sidor ganska enkelt dekorerade...jag vill ha fokus på foton och text.

Jag kommer också fortsätta att göra inserts eller små enkla layouter om det behövs som t.ex. denna layout i a:4 som blev en favorit från 2014...


Jag ser fram emot detta nya år och allt spännande som kommer att hända, bland annat på denna blogg... :)

Jag vill till sist visa er ett PL-uppslag från en vecka i somras. Denna vecka var vi på landet och jag fotade enbart med min iPhone. Trots väldigt många foton och med ganska dålig kvalité så blev detta överraskande nog också en favoritsida när den väl var klar...


Här har jag nästan enbart fotografier på hela uppslaget, alla i samma storlek och det är många olika färger...men trots det är det en favorit! Kanske för att det är så mycket känsla i dessa foton och för att jag trots många fotografier också har fått till mycket text. Det jag också gillar mycket med denna sida och ska göra mer av detta år är egna PL-kort och dekorationer...


Ja det var allt från mig idag! Pyssla lugnt!! :)

// Hegu♥ 4 kommentarer:

  1. Jättekul att se dina sidor! Gillar bilden på Alfons Åberg, själv sparar jag Snobbenbilder från instagram som jag kommer att använda i mitt album, det finns så många väldigt situationsperfekta för vårt liv. Ser fram emot att se mer av ditt pl.

    SvaraRadera
  2. Tack Monica! Ja jag gillar att ha med lite humor i mina album... :) Snobbenbilder låter kul!

    SvaraRadera
  3. Riktigt fina och inspirerande sidor! Roligt om att läsa dina PL-planer! 😃❤️👍

    SvaraRadera