söndag 18 januari 2015

Min första sida 2015


Min första sida i mitt nya 8x6" album är som ni ser super enkel. Jag gillar ju det! Korten jag använt här har jag skrivit ut från Project Life appen. Jag har inte dessa kit (Kiwi och One mini kit) i varken fysisk eller digital form, men appen gör det ju möjligt att ha så många och så billigt! Jag la helt enkelt två av korten bredvid varandra i kollage alternativet till vänster i appen och sparade ner till min kamerarulle, mailade dem till mig själv och skrev ut dom på min skrivare. Häpp! Tänk vilka möjligheter!

Jag gillar att jobba efter utmaningar, så att ha Januari färgerna som inspiration var perfekt.


Jag vill också visa min första sida från 2014! Det var ju kanske Elise Cripe som startade trenden att klippa korten diagonalt och sätta ihop dem med filler kort. Men visst såg vi en hel del sådana här första sidor förra året ;) 


Här är också min sista sida från 2013. Om ni följer länken här  kan ni se och läsa om hur jag gjorde det mesta i en app på telefonen!

Va roligt det är att läsa era kommentarer om hur ni inspireras av det vi skriver om!

Kram, Lisa

2 kommentarer:

  1. I början av 2014 hade jag inte hittat PL ännu, så tack för den där roliga sidan med de diagonala fotona sammansatta med papper och annat! Det tänker jag nog kanske prova, eftersom det är nytt för mej! och egentligen... vad är det som säger att allt måste vara nytt och "modernt", det kan lika gärna få vara klassiskt och snyggt! Eller hur?!

    SvaraRadera