tisdag 19 mars 2013

Designer - Lisa Ottosson

Hej!
Jag heter Lisa och jag älskar Project Life ;) Det låter som ett erkännande och det är sant. Jag var länge misstrogen fenomenet och trodde att min vanliga scrapbooking skulle påverkas negativt om jag började med Project Life. Men i januari 2012 började jag i alla fall. Jag var helt säker på att jag skulle jobba med det i några månader och sedan sluta (många av mina långvariga project slutar så!), men jag började helt enkelt älska det! Nu tycker jag så mycket om att bläddra i de två albumen som innehåller vårt dagliga liv 2012.

Jag har scrappat sedan 2004 och har allra mest hängt på de amerikanska tex. 2peas. För några år sedan blev jag tillfrågad att vara en i Write Click Scrapbook teamet och jag bara älskar det uppdraget! Jag bloggar så gott som alla mina sidor och pysslar även mycket annat i mitt överfulla pysselrum! På mina scrapbook sidor hittar du historier om min tonårsdotter, våra djur, mig själv och min nya kärlek. Jag har alltid tyckt om att dokumentera vårt dagliga liv, så Project Life passar mig perfekt. Om du vill se mer av mina Project Life sidor är du välkommen att besöka min blogg!

Idag vill jag dela med mig av min 10:e vecka. Just det, jag glömde säga att jag inte har använt mig av Becky Higgins plastfickor, utan använder vanliga fotofickor med plats för 4 stycken 10x15cm kort. Ibland gör jag tillägg under veckorna och då använder jag mindre plastfickor och/eller syr dem så de passar till det jag behöver dem till (jag återkommer till det i senare blogginlägg!).


Som du kan se använder jag flera olika printables journalingcards som jag har köpt i olika digitala affärer online. Jag skriver ut dem på min Canon skrivare här hemma på lite tjockare vita papper.


Jag dokumenterar allt möjligt i mina Project Life album. Ibland visar jag på vad som hände dag för dag andra gånger tar jag en speciell händelse eller aktivitet och skriver om det. Just denna veckan inkluderade jag utvecklings samtal med dottern, vad jag har pysslat, biblioteksbesök och ett foto från en underbar söndags morgon...

Hoppas att vi med denna bloggen kan inspirera många att prova det här projektet!

/ Lisa

1 kommentar:

  1. Härligt att följa en svensk PL sida. Jag började med PL hösten 2012 och är helt såld. Lägger ut mina uppslag på www.cameia.se

    SvaraRadera