söndag 17 mars 2013

Designer - Karin Brandin

Hej!
Det är så roligt att fenomenet "projekt life" börjar sprida sig i Sverige! Jag började med mitt första album förra året (2012) och dokumenterade vår familjs liv, stort som smått, varje vecka under hela året. Vilken skatt det är och vilket härligt sätt att scrappa. Jag blandar allt i mina album. Teckningar från barnen, lappar från skolan, biljetter och vanliga layouter. Stommen i albumet är dock foton i plastfickor och massor av text. Barnen älskar våra album och tittar gärna i dom och diskuterar foton och annat i dom.

 Jag heter Karin Brandin och har scrappat sedan 2001. I och med projekt life har jag verkligen hittat mitt sätt att scrappa. Förra året blev det inte att jag gjorde så många vanliga layouter. Jag bor i en liten by mitt emellan Göteborg, Varberg och Borås som heter Örby. Jag bor här med min man, två tjejer (4 och 8) och för tillfället min brorsdotter med katt (18 och 1). Förutom att fotografera och pyssla älskar jag att hålla på och greja i trädgården. Just nu är det mycket fröer som sås och min man skakar bara på huvudet.  
 Det var lite om mig. Tänkte dela med mig en av mina uppslag från vecka sex i år! Mig får ni träffa på söndagar då jag ska dela med mig av mina erfarenheter av Project Life! Vill ni läsa mer så gå till Becky 
Higgins sida, det var hon som startade det hela.Välkomna hit och jag hoppas ni ska trivas! I veckan kommer resten av teamet för PL att presentera sig!

//Karin

5 kommentarer:

 1. Vag jättekul med en svensk PL-blogg, er kommer jag absolut att följa!

  SvaraRadera
 2. Ville bara säga att det går inte att komma till Lisas blogg genom att klicka på hennes foto, ni kanske kan fixa det.

  SvaraRadera
 3. Tack Monica för dina ord, nu har jag ordnat så det går att komma till Lisas blogg! :)

  SvaraRadera
 4. åh så roligt att få följa detta på svenska.. =) har ju allt sett hur ni har scrappat på träffarna och vill ju lära mej mer om detta innan jag hakar på fniss.. kram på er

  SvaraRadera
 5. I don't read a word of Swedish, but I do have a lovely Swedish friend, Lisa, who makes the most amazing layouts about her life. So thrilled for you all and for Lisa, too!

  SvaraRadera