måndag 6 juli 2015

Vecka 26 + månadensfärger


Hej! För min vecka 26 har jag använt mig av moodboarden/månadensfärger!  Jag har flera inserts denna veckan, det verkar som de är min nya favorit ;)


Ett av inserten är en ficka med 4 små bilder från de där söta 4x4" albumen. Dottern var på One Direction konsert i Göteborg och skickade bilder till mig (som hon alltid brukar) och jag hade gjort denna klar innan hon ens hade kommit hem! Jag älskar modern teknik!


Jag tyckte det här gula PL kortet från ett av Studio Calicos PL kit passade så bra i det somriga uppslaget. Jag har ett gammalt pytte hålslag för ett hål som jag använder när jag gör hål i det som ska in i de två ringarna i mitt 6x8" album.


Sedan kommer kartan som jag visade mer av här.


På baksidan av kartan satte jag bara en bit av mönstrat papper och hittade ett bra citat jag tycker om på Pinterest. Andra halvan av uppslaget är om vår korta semester på några dagar.


Mer text och fler bilder finns under vallmo bilden. Att göra små kollage på 3x4" kort är ju så kul! Jag brukar använda appen A beautiful mess och sedan bara skriva ut dem bredvid varandra på ett vanligt foto kort.

Tack för att ni tittade in idag!

Ps. Glöm inte att ladda upp era bidrag till vår månadsutmaning! Det går fint att göra det från telefonen samt att länka till Instagram inlägg (det var någon som frågade!)

2 kommentarer:

  1. Åh så många härliga inserts! *gillart* :)

    SvaraRadera
  2. Underbart med alla inserts och sidor! Love it!

    SvaraRadera