torsdag 13 juni 2013

Vecka 16

Här kommer min vecka 16. Ligger några veckor efter men känner ingen oro, eftersom jag har min bok (som jag skrivit om här) som jag för anteckningar i varje dag. Den är guld värd när jag ligger efter! För man glömmer så himla lätt de små sakerna som sker i ens liv. Små saker som ändå är väldigt betydelsefulla! Så ett tips är att ha en anteckningsbok/kalender /blogg/dagbok och skriva ner lite om varje dag/vecka. 

Denna vecka fanns det en del privat som jag ville ha med, men inte visa för alla. Så jag valde att skriva min text i ett journalingkort som veks dubbelt, och lägga det i ett kuvert som jag sen stoppade ner i en av plastfickorna.

3 kommentarer:

 1. Jättebra idé med att lägga journalingen i ett kuvert och snyggt blev det också. Man skulle allt vilja ha röntgensyn...är glad för din skull. :)
  Ser att du suddat en del av journalingen, hur gör du det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. ;) Jag använder mig av bildredigeringsprogrammet Gimp som är gratis. Under verktyg - Målarverktyg finns något som heter smeta. Smidigt när det finns text eller ansikten man vill sudda ut. Går att göra i andra bildredigeringsprogram och tror det finns appar till mobilerna också.

   Radera
  2. Tack så jättemycket. Har ett barnbarn som föräldrarna inte vill ska synas på internet, men han finns ju i min scrapbooking så därför måste jag trolla bort hans söta ansikte innan jag publicerar mina alster.

   Radera