tisdag 11 juni 2013

Förvaring

Hej i solskenet!
 
Jag tänkte snabbt visa hur jag förvarar mina Project Life saker. Länge hade jag dem bara på skrivbordet, men när jag mer och mer märkte att jag fastnat för detta sätt att dokumentera, ville jag ha alla saker på samma ställe. Så jag köpte en Råskog vagn från IKEA. I den förvarar jag alla de stämplar och andra verktyg som jag enkel ska kunna komma åt.
 
 Detta är en bild ovanifrån. Som ni ser har jag liksom de viktigaste verktygen överst; tejp, gluedots, stansar, pennor och stämplar. Mina washi tejprullar har jag hängt på sidan av vagnen i en förvaringsask också från IKEA i hakar som jag köpt på Lagerhaus.


Den andra våningen innehåller bokstavsstickers. Jag har valt ut dem små som jag märkt att jag använder mest i PL albumen. Här finns också färdig klippta journlingcards och det lilla "bling" jag äger ;) och datumstämpeln.


Längst ner finns min korg med scrap papper. Alla de som bitar som blir över vid andra Project samlar jag här samt annat smått och gott.

Än så länge har jag det mesta av journaling cards:en i en liten kartong vid sidan av mitt skrivbord. Eftersom jag skriver ut allt på min skrivare kommer de ju ut i A4 format som jag sedan klipper ur fungerar det bra att ha det i lådan. Men jag hoppas att en dag kunna bli lite mer organiserad ;)

Hoppas detta kan ge några idéer till er! Självklart måste man inte ha en vagn som jag har, även om det har sina fördelar när jag vill skapa ute eller i vardagsrummet. Genom att göpa enkla förvaringslådor med fack så kan man ju ha dem på skrivbordet eller i hyllan!

Ha det gott!

Lisa

1 kommentar:

  1. Jag vill också ha en Råskog! Inte för att jag behöver en, just nu i alla fall, men den är ju så fin!!

    SvaraRadera