fredag 28 juni 2013

Mer flairs från Inkywings

Jag fick också ett lite fint paket med flairs från Lisa på Inkywings. Jag tycker att det är roligt att knapparna finns med svensk text och de passar bra som dekorationer i mitt PL-album. Jag fick följande knappar (flairs) och de kommer från olika kollektioner:
Jag använde flera av dessa i mitt uppslag för vecka 14. I o m vecka 14 och start av april månad så började jag också på ett nytt album. Jag har alltså fyllt mitt första album för i år och fick inte plats med något mer i det. Antagligen så blir det 4 album i år, ett för varje kvartal. Det första innehåller januari-mars.

I vecka 14 hade jag många bilder, framför allt från helgen då jag var i Stockholm och i Globen, på den stora scrap-and pearlträffen som var första helgen i april. En fantastisk helg med nya och gamla bekantskaper. Skulle tro att Karin och jag bidrog och inspirerade flera till att börja med PL den helgen! :) Kul tycker jag att det sprider sig som ringar på vattnet.

Här kommer min vecka 14, som blev hela 5 sidor stor (2½ uppslag):Jag vill önska er en fortsatt trevlig helg!
/Marie

4 kommentarer:

 1. Ååh Marie! Jätte, jättesnyggt!
  Tack för alla ideér om att få med de tonåriga barnen i albumet!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att jag kan inspirera Kamilla! Det är ju det som är meningen!! ;) Ibland tar jag inte så många foton, men då gör tonårsbarnen det istället och jag kan använda de!!

   Radera
 2. Oj! Jag var ju med på måånga foton. Det är väl inte alla som kan scrappa så clean som jag kan...

  Sommarkramen Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du måste vara med i mitt album Anna!! <3

   Radera