måndag 16 februari 2015

Rött, rosa och svart


Hejsan! Jag vill visa er min vecka 7 idag! Jag jobbade med uppslaget lite grann under veckan, så det var nästan färdigt innan veckan var slut ;) Jag brukar inte i förväg sätta in några kort eller så förutom veckokortet, men just för att jag visste vilka färger jag ville jobba med gjorde jag ett undantag. Våra månadsfärger passar ju ganska bra in på veckan med Alla hjärtans dag också! Jag bläddrade bland mina PL kort och valde ut de som hade lämpliga färgtoner. Ibland när inspirationen tryter eller det känns som jag gör samma sak hela tiden utmanar jag mig själv genom att bara använda en accent färg, bara använda svart vita foton osv. Prova, det är kul!


Förutom att jag körde efter färgtema, är inte mitt uppslag så mycket annorlunda än mina andra. Här ovan till höger har jag gjort en flip pocket för journaling under det PL kortet.


Kortet längst upp till vänster har jag gjort på akvarell papper med vattenfärger och stämplar. I fredags kom mitt PL kit från Studio Calico och i det fanns bland annat de sista två PL korten, hur perfekt som helst inför helgen! 

Nu laddar vi inför ännu en härlig PL vecka!

Lisa

3 kommentarer:

 1. Snygga små sidor! Jag gillar formatet, men har ju alltid själv "tusen" foton och skulle nog aldrig kunna begränsa mej såhär... även om jag tycker att det blir såååå fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår mycket väl hur du tänker! Det är en omställning.

   Radera
  2. Jag förstår mycket väl hur du tänker! Det är en omställning.

   Radera