måndag 3 mars 2014

Vecka 27 2012 med MÅNGA sidor!

Jag läser på så många ställen att scrappare sätter gränser för sig, man har bestämt sig för ett visst sätt att skapa och så stänger man in sig själv i ett hörn. Redan då jag började scrappa för snart 11 år sedan så bestämde jag mig för att INTE sätta några gränser, jag skulle scrappa på mitt sätt oavsett hur andra gör och hur trenderna ser ut. Med ett eller många foton, vardag eller bara foton som jag älskade...

Nu när jag börjat med Project life ser man återigen många som brottas med frågor som "Vad gör ni de veckor ni har många foton? Jag har ju bestämt mig för ETT uppslag per vecka, men jag måste välja bort så många foton då."

Mitt svar: Varför välja bort foton? Varför sätta gränser? Kör på, vissa veckor kanske det blir 4 uppslag och andra kanske det blir en hel månad på ett uppslag.... Till syvende och sist är det ju DITT album, med alla DINA underbara foton och händelser! Sätt inte några gränser utan visa allt det fina som du har att visa upp!

Så här kommer ett inlägg FULLT med uppslag från mig, med massor med inserts bland annat. Det var en  vecka med roliga händelser och allt var värt att dokumentera!

/Helene - webmosterhelene1 kommentar:

  1. Instämmer helt! Så mycket roligare att göra precis som man själv känner! Därför har jag bestämt att PL:a månadsvis istället för spalta upp vecka för vecka, då spelar d ingen roll om vissa veckor har lite eller mycket. Tack för inspirationen. Hälsn Pillan

    SvaraRadera