måndag 10 februari 2014

Sponsrat av The Green Hyena

Jag är så glad att säga att The Green Hyena har sponsrat mig med sitt Add-On kit i februari! 

Februari Add-on 1

Kolla bara va mycket mumsigt! Jag satte igång med min vecka direkt! En sak som var bra med kitet är att det innehåller flera små dekorationer som man lätt kan använda på själva fotot. De där pratbubblorna till exempel; perfekt! Jag använde dem både till att skriva min text på och som dekoration. 


Kommer ni ihåg förra veckan när jag bloggade om hur man kan skriva ut foton i olika former? Nå, här ser ni ett exempel på hur jag har använt ett hjärtformat foto. Jag använde bokstavstickers till att dekorera fotot. 


Jag gillade färgerna starkt i kitet, orange och gula toner funkar alltid i mina uppslag! Som ni kan se var det här ett uppslag med ganska lite text på. I vanliga fall skriver jag lite mer i alla fall, men det föll sig inte så just denna veckan. Och jag tycker det är helt ok!


Ibland gör jag egna kort av tex papper jag har hemma. Detta har jag gjort med baksida av ett paket med veneer från Studio Calico!


Jag tyckte det var kul att ha månadskortet bredvid bilden med slasket som kom på söndagen! Nu vill jag bara att det ska bli vår!

Gå nu och kolla in Add On kitet från The Green Hyena! Nästa vecka får ni se mera här!

Lisa2 kommentarer: