lördag 2 november 2013

Om att komma ifatt...

Nu är det bara två månader kvar av detta år...TVÅ månader! Jag vet att vi är många som ligger efter i våra PL-album! Till december måste jag ha kommit ifatt för då vet jag att jag inte har så mycket pysseltid...så då är det nu bara EN månad att beta av alla veckor som jag ligger efter...och det är många!! Jag låg i fas under flera veckor i början av året men så började jag halka efter och under sommaren blev det inget pysslat alls här hemma. Jag har inte kännt någon stress över detta men känner nu att jag måste nog lägga på ett kol...

Har ni någon plan på hur ni ska komma ifatt?  Jag har tänkt ut en plan för annars kommer jag inte att gå i "mål" detta år...och målet är att alla årets veckor ska vara färdiga vid årets slut! Jag har under några kvällar suttit och skrivit ut alla foton för en vecka i taget och klistrat fast på PL-kort och stoppat allt i plastfickorna där det ska vara. Det känns så skönt att jag nu gjort det jobbigaste och att jag nu under november kan gå tillbaka och dekorera och skriva texter och göra veckouppslagen klara.

 Så här ser mina veckouppslag ut nu...Jag gillar verkligen att dekorera och sitta och "smådutta" med uppslagen. Men om jag nu ser att jag inte hinner det så får det bli lite enklare...det viktigaste är att jag kommer i mål.

 Om en vecka får ni en lägesrapport om hur det går för mig att komma ifatt...


// Helen♥

2 kommentarer:

  1. Jättefint, även utan dekorationer! Vad använder du för kit?

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Här på detta uppslag har jag använt Core Kit Honey.

    SvaraRadera