tisdag 29 oktober 2013

Vad vill DU läsa om?


Jag älskar att jobba med Project Life och jag kan nog prata om det i all evighet, men ibland behöver jag hjälp med att strukturera upp det så jag inte bara babblar ;) Därför vill jag ha DIN hjälp. Skriv i kommentarsfältet vad du vill veta mer om, vilka aspekter av PL du är nyfiken på! Det vore en stor hjälp för oss här på PLSWE bloggen! Tack!

Lisa

4 kommentarer:

 1. Jag är ännu inte så insatt i alla märken som finns med PL-saker, kanske en genomgång? T ex finns ju massor av temakit utöver alla core kit, man kan abonnera på månadskit osv. Jag har noll koll på träffar och mässor, verkar pågå en hel del som skulle vara kul att känna till. Du har ju PL:at ett tag, hur har du utvecklat PL från starten? Hur tänkte du då och hur tänker du nu kring upplägg, bilder, journaling, listor etc?

  SvaraRadera
 2. Fortsätt gärna som nu. Jag tycker det är fantastiskt inspirerande att kika in här. Bara att se andras uppslag ger idéer.
  Men även det som föreslagits ovan som hur man utvecklar sitt pl:ande med tiden låter spännande. Jag skulle också gärna läsa lite mer om tips på hur man kan dekorera. Samt ideér på hur man ska komma i håg att foto mer av vardagen.

  SvaraRadera
 3. Tips på hur skapa egna 3x4 kort, listor över tips på vad att fotografera, idéer på vad man kan göra emd washitape som dekos, hur göra andra egna dekos, freebies, svenska citat, shoppingtips, hur man planerar ett uppslag från början till start, tips på vart man kan hitta utmaningar/tävlingar för PL, färglära (hur man matchar ihop färger), förvaring/organisering av PL material, fototips, apptips, utvärdering/erfarenheter av olika PL-kits....Skulle oxå vara kul att se tolkningar av samma PL-"bas" (som brukar finnas för kortmakare: alla får samma baskit, skapar sedan och lägger till/tar bort eget material) och skapar helt olika resultat...:-)...

  SvaraRadera
 4. Jag är nybörjare, hittade PL precis innan sommaren. Tycker det mesta som jag läser här är spännande. Det är väldigt mycket kit och album man kan köpa, jag har inte riktigt koll på vilka. Kanske kan ni som testat lite visa just era favoriter? Alla tycker ju olika så det finns säkert många sorter ni gillar :)
  Gillar att se hur andra gör sina sidor och små tips om dekorationer och detaljer. Jag har säkert mycket kvar att upptäcka inom PL :)

  SvaraRadera