tisdag 11 november 2014

Mina planer för 2015

Hej på er!

2014 börjar gå mot sitt slut och det är vid den här tiden jag brukar börja tänka på hur mitt pysselår för kommande år ska se ut. Efter att ha gjort PL i tre år med samma format (A4), är jag ganska sugen på att "change it up"! Efter att ha pratat lite med andra som jobbar i storleken 6x8 har jag allvarligt börjat planera att ha mitt nästa PL album i den storleken. 
Jag har ett SN@P album som jag dokumenterar saker som gör mig glad samt mitt december album, så jag har provat den storleken förut. Min stora fråga var om jag verkligen får plats med en vecka per uppslag. Men efter att ha kollat runt lite så tror jag att om jag i huvudsak använder dessa två olika fickor kommer få plats med en hel del. Tar jag dessa två varannan så blir det också lite omväxling. Dessutom finns det flera andra fickor tex.


(Suddig bild, sorry)

Veckor som jag vill ha extra mycket foton kan ju dessa funka bra. Och lite flip pockets och inserts på det så borde det gå! 

Här är några bilder från Pinterest som inspirerar mig just nu!

Project Life 6x8 album with 3x4 page protectors - thehandcraftedstory.com
07. july — jamaica makes | LLP screen print neon cups & flower print


project life scrapbooking


Project Life - Summer Handbook by PaperInBloom at @studio_calico


bananafishstudio: pocket memorykeeping | march


PCH - You Are Here by rukristin at @Studio_Calico Love all the small square photos


Har du några nya PL planer inför nästa år?

1 kommentar:

  1. Jadå... jag ska fortsätta scrappa till barnbarnen, som är fyra till antalet. De får sina år dokumenterade i LO-er och PL-sidor (mest det sistnämnda numera) till varje födelsedag.

    Fullt upp, med andra ord.

    Önskar er alla här ett Gott nytt år och hoppas på en del aktivitet under 2015!

    SvaraRadera