måndag 7 april 2014

Vecka 40 2012....

Idag tänkte jag visa en sida ur mitt 2012-album! Jag scrappade 2012 och 2013 parallellt, så det kan tänkas komma några 2012-uppslag framöver.

På detta uppslag har jag använt kort från ett och samma kit. Det är vanligt att man ser många färgkoordinera sina uppslag, dvs blanda kort från olika kit med samma färger och toner. Men det är roligt och färgstarkt att köra med samma kit, det är automatiskt färgkoordinerat. Och så blir det sådär härligt brokigt - utan att bli stökigt, precis så som livet är.

Hur gör du?! Kör du på  samma kit genom hela albumet? Eller färgkoordinerar du vissa eller alla uppslag, dvs utgår från samma färg rakt över? Blandar hejdlöst, bara du gillar korten?! Berätta för mig! Jag är nyfiken!!


Ha en bra fortsättning på veckan, så ses vi snart igen!
/Helene - webmosterhelene

3 kommentarer:

 1. Vilken fin 2012 vecka!
  Jag vill nog gärna färgkoordinera, men det hela slutar med en salig röra av kort :D

  SvaraRadera
 2. Jag blandar hej vilt. Jag har två BH Core Kit som passar bra ihop och två themed packs. Sen finns det lite från Sn@p och annat gott. Det är sällan jag planerar och gör ett helt uppslag på samma gång. Jag använder Sn@p 6x8 så det blir ju inte så mycket på ett uppslag.
  Dtt fina färgkordinerade uppslag är inspirerande så jag får se vad det blir av kvällens pyssel.

  SvaraRadera
 3. Härliga sidor!
  Jag färgkoordinerar inte. Jag kör på kort från samma corekit eftersom det från börjar är matchat men ibland kan det såklart blandas mellan kiten också om det passar ihop.

  SvaraRadera