UTMANING

Hej alla!

Vi vet att vi är lite sena med att presentera månadens utmaning, men som ni vet pågår livet runtomkring oss alla och då hamnar "hobbyn" ibland i andra hand :)

Men för att kompensera detta lite grann har vi fixat i ordning en utmaning som sträcker sig lite längre. Eftersom vi vet att många har mycket att göra vid den här tiden ville vi att ni ska ha chansen att skapa till utmaningen ända till 31/7! 


Den första delen i utmaningen är en färgutmaning. Vi har hittat den här underbara moodboarden som bara skriker sommar för oss! Jag gillar verkligen den kiwi gröna, nästan neon gröna tonen tillsammans med sanden. Kanske man ska plocka fram kraft pappren jag har i gömmorna?! 
I moodboarden finns ju också lite foto inspiration!

Så färgutmaningen är alltså att skapa uppslag, kort osv med inspiration av moodboarden!


Nästa del i utmaningen handlar om vårt tema under juni månad. Alltså att använda de där små lapparna, listorna osv vi alla har i vår vardag eller under semestern. Läs mera under länken här ovan! Här lägger du in direktlänken till det inlägg där du lagt bidraget du tävlar med. :)

Tävlingen pågår t o m 31/7 (även om länken säger t o m 31/6. Ny länk läggs upp för juli månad fastän det är samma tävling)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar